Haagse kakker noemt Sarah schaap en slaat op camera!

 • Gepubliceerd op 28 dagen geleden

  Omroep PowNed

  Een grote kloof tussen arm en rijk is nooit goed maar uit onderzoek is gebleken dat die in Den Haag juist super groot is! Dat blijkt uit onderzoek van Calcasa, gespecialiseerd in woningtaxaties. Het verschil tussen dure en goedkope woningen is nergens zo groot! Sarah dook de wijken in!

  💍 Stem op Meiden die rijden voor de Gouden Televizier-Ring: bit.ly/2UHpmsS

  🚨 Steun PowNed, word lid: bit.ly/34TCDit

  ⭐ Ontdek meer van PowNed op onze website en socials!

  ► Website: www.powned.tv
  ► Facebook: www. OmroepPowNed
  ► Instagram: omroeppowned
  ► Twitter: powned

Peter Plopjemamma
Peter Plopjemamma

Zolang de rijken met een iPhone4 lopen en de Albert heijn medewerkers met een iPhone 12. Dan zie je al waar het probleem zit.

6 dagen geleden
Jan Jacobszoon
Jan Jacobszoon

De overheid moet meer inleveren, niet de gewone hardwerkende (rijke) ondernemer. Voorbeeld: Het openbaar vervoer is duur, maar tegelijkertijd betaal je je ook blauw aan de tank. Wat moet je dan?

11 dagen geleden
Louis Peer
Louis Peer

Stompzinnig wijf met haar 'moeten de rijken inleveren of de armen harder werken'. Moet ik nog uitleggen hoe dom dat is? Arbeidsparticipatie heeft te maken met educatie heeft te maken met integratie heeft te maken met kansen heeft te maken met veranderlijke technische voorruitgang die mensen niet bji kunnen benen. Dat minder bedeelde mensen minder hebben heeft niets te maken dat 'rijken' te weinig betalen. Dat nutteloze wijf die alle kansen heeft om een goed interview te houden en iets journalistiek te doen maar heeft er voor gekozen om gewoon te staan liegen of ze is te dom om te begrijpen dat ze uit haar nek kletst. Vies wijf.

11 dagen geleden
Arun Kertokario
Arun Kertokario

De

12 dagen geleden
ozowizo
ozowizo

Ik verstond er niks van, iets met schaap en introduceren. Nou ja, back to work doei doei

14 dagen geleden
dd.
dd.

er is ongelijkheid en die is te groot, dat heeft niets te maken met werken. iemand in de gezondheidszorg verdient een grijpstuiver en die werkt zich een slag in de rondte, en dat geldt voor 80 procent van de gewone baantjes. Je bent gestoord als je je laat onderbetalen. Mensen worden al 20 jaar stelselmatig onderbetaald en zijn er de afgelopen 25 jaar ongeveer 60 procent in verhouding op achteruit gegaan. Dus als zo simpele Haagse Harry zeg : ga lekker werken. Nou nee. Zolang ik geen 499 bruto netto per uur verdien zoals die schaap-zegger, haal ik mijn grote teen niet van onder mijn dekbed vandaan. De tering voor jullie allemaal !

14 dagen geleden
IOPE
IOPE

Ze mogen wel wat harder werken...

15 dagen geleden
VRShenanigans
VRShenanigans

wat een wijsheid die eerste paar geintervieuwden zeg

15 dagen geleden
pietje keesje
pietje keesje

boven een bepaalde inkomen betaal je bijna 50% belasting, de truk is om niet te arbeiden

15 dagen geleden
rik marx
rik marx

Kom uit die kroeg , maak een plan , en voer het uit .

15 dagen geleden
rik marx
rik marx

The more you learn , the more you earn .

15 dagen geleden
dd.
dd.

wie niet steelt of erft, zal werken tot ie sterft.

14 dagen geleden
Kadir Celik
Kadir Celik

Buitengewoonemaniere.

15 dagen geleden
Kadir Celik
Kadir Celik

İnleevere.buite.maniere

15 dagen geleden
Rikkert kuklinski
Rikkert kuklinski

Wat een klikbait weer van powned, slaan op de camera?? Er gebeurde niets man joh jankerd..

16 dagen geleden
Ferry fabric facts
Ferry fabric facts

Nee het minimumloon moet gewoon hoger, zowel ook voor de werkvloer banen ( MBO 2/3 ) ik werk maar ik kan andere mensen best snappen die niet geschoold zijn bijvoorbeeld, die het verdommen hun lichaam naar de klote te werken voor een hongerloon, daar komt nog eens bij dat zodra je werkt en je een schrale 18000 euro per jaar verdiend, je geen rechten meer hebt op toeslagen. Het economisch systeem zit nu eenmaal ziek in elkaar maar wel zodat iedereen kan leven ervan, geschoold / ongeschoold.. werkende / werkloos, iedereen heeft brood op de plank waardoor de overheid zich hier nooit over zal buigen.

17 dagen geleden
growing hights
growing hights

Lees de boek rijke pa arme pa

17 dagen geleden
discohenkie
discohenkie

Rijken moeten niet meer betalen en de arme moeten niet harder werken. Onze overheid moet minder uitgeven . En belastingen verlagen

18 dagen geleden
L
L

Hai ik ben sara🤣🤣🤣🤣

19 dagen geleden
William Bergamo
William Bergamo

Sommige lui weten nog steeds niet dat ze in de openbare ruimte gefilmd mogen worden. En als je echt aandacht wil op camera moet je je als idioot gedragen.

19 dagen geleden
daan van t slot
daan van t slot

Die man mag niks eisen ze mogen gewoon filmen

19 dagen geleden
Mmmm
Mmmm

Rijke bestelen de armen al jaren na dat ze zijn gestopt met de piraterij

20 dagen geleden
Miles Wols
Miles Wols

Werk zat

20 dagen geleden
T M
T M

Jammer weer dat het slaan op de camera eruit is geknipt. Al leidt het vaak wel af van het onderwerp.

21 dag geleden
FrederiqueValerio
FrederiqueValerio

Die kakker is het schoolvoorbeeld hoe het dus niet moet. Ja de dame van Pow kan zich introduceren. Dat is ze echter niet verplicht. Daarentegen geeft meneer direct een inhoudelijke reactie op die vraag die hem gesteld wordt. Stemt daarmee indirect toe met het interview en begint vervolgens te zeiken. Vertoont pseudo-intellectueel wangedrag maar kan op zijn leeftijd nog steeds niet communiceren en op een constructieve manier een grens aangeven. Gaat vervolgens schelden en wordt zelfs aggressief.

21 dag geleden
El Patron
El Patron

Hitler heeft die man vergeten te douchen !! Echt jammer

21 dag geleden
Pepijn Koorneef
Pepijn Koorneef

Moet ik verdomme nog meer inleveren voor die kankerpaupers?

21 dag geleden
Marc Overzee
Marc Overzee

In Nederland betalen de rijken alles al. Een beetje dankbaarheid is ook op z'n plaats.

22 dagen geleden
Yvar De Haan
Yvar De Haan

Wij hebben zelf ook veel geld naar zo zei rijken niet het is hoe je vent opgevoed en gewend t bent

22 dagen geleden
Free Bignagger
Free Bignagger

Rijken meer inleveren? 😂 wat n sukkels

23 dagen geleden
RdL
RdL

gewoon werken, 5 dagen in de week maar sommige mensen lijken nooit te werken en toch patserbak te hebben enz

23 dagen geleden
L 024
L 024

Die werken laat in de avond. Veelal te vinden op straat.

11 dagen geleden
Oh Hans Cojona
Oh Hans Cojona

Het zijn idd schapen geworden bij powned. Het is gewoon de griep met een nieuwe naam 😆

23 dagen geleden
Frans Dorable
Frans Dorable

Hier worden duidelijk de verkeerde vragen gesteld. Denk je nou heus dat als de rijken nog meer gaan inleveren dat ten goede komt aan de armen? Kom op hee? D66 wil de rijken al meer gaan belasten maar dat gaat zeker niet naar de armen maar naar de schatkist om daar weer allerlei prestigieuze maar uiterst bedenkelijke projecten uit te financieren zoals die EU die zogenaamd zo goed zou zijn voor Nederland, vandaar natuurlijk dat de ene belastingverhoging de andere opvolgt ……. omdat die EU zo goed zou zijn voor Nederland. Maar laat ik nou even doen alsof wat de rijken betalen rechtstreeks ten goede komt van de armen, gewoon even voor de lol: De rijken hebben al heel veel ingeleverd om dat geld rechtstreeks ten goede te laten komen van de armen. Ik noem ze even op: We hebben een progressief belastingtarief. Hoe meer je verdient in box 1 hoe meer belasting je betaalt en dat overschot kan allemaal naar de armen toe. Hoe meer je verdient hoe meer je uitgeeft en hoe meer je dus betaalt aan BTW en accijnzen hetgeen allemaal ten goede kan komen van de armen. Bovendien hebben we sinds enige tijd (met dank aan Hans Spektrui van de PvdA die helaas vervroegd moest aftreden vanwege een historische PvdA-nederlaag) een variabele Algemene Heffingskorting omdat nivelleren zogenaamd een feest zou zijn. Oftewel, hoe hoger je verzamelinkomen is des te lager je de belastingkorting is bovenop die al progressieve belastingtarieven. De rijkeren betalen ook zogenaamde vermogensrendementsheffing als ze vermogen hebben boven een bepaalde grens in box 3. Door dat die mensen daar volgens de belastingdienst een bepaald verzamelinkomen uit halen en dat verzamelinkomen meetelt voor de niet aftrekbare drempels bij fiscale aftrekposten zijn er hogere drempels voor die rijken bij de fiscale aftrek bij schenkingen en medische kosten. Maar dat verzamelinkomen geldt weer niet als norm als je in aanmerking wilt komen voor huur- of zorgtoeslag want dan is opeens de hoogte van je box 3 vermogen zelf bepalend. De armen krijgen dat wel. En ik weet waar ik over praat want ik heb jaren moeten leven van de opbrengst van mijn vermogen in box 3 en zonder inkomsten in box 1 daarmee een veel lager verzamelinkomen hebbend als mensen die inkomsten genereerden in box 1. En toch kreeg ik geen cent aan Zorgtoeslag. Tot slot: jaren geleden las ik eens een discussie tussen een arm iemand en een arts. Die arme man had zijn mond vol dat die medische studenten studeerden met studiefinanciering op kosten van wat onder andere hij aan belasting betaalde. Schandelijk vond hij dat om dan na die studie een hoog inkomen te genereren. De arts kwam echter terug met een goed antwoord: ‘Het is waar dat hij gratis kon studeren en daardoor uiteindelijk arts was geworden. Maar door zijn hoge inkomen als arts nu betaalde hij ook weer heel veel belasting hetgeen rechtstreeks ten goede kon komen aan mensen met een uitkering en aan huur- en zorgsubsidie. Naar mijn mening had de arts gelijk.

23 dagen geleden
Thierry Parte
Thierry Parte

Vgm betalen de rijken mensen in ons land toch genoeg belasting, zijn eerder de grote bedrijven die ze belasting maar laten ontduiken elke keer

23 dagen geleden
Leon
Leon

Hoi ik ben Sarah 🤣🤣

23 dagen geleden
Binne Reitsma
Binne Reitsma

Ga Wonen in de Schilderswijk, En Gaat je Goed, daar stroien ze met Uitkeringen, Enz Enz.

23 dagen geleden
Binne Reitsma
Binne Reitsma

Moslim Straat, Of Wijk.

23 dagen geleden
Binne Reitsma
Binne Reitsma

Kabul Denk denkt Denk.

23 dagen geleden
r c
r c

Laat ze in Den Haag lekker de vruchten plukken van de multiculturele samenleving.

23 dagen geleden
IMHS
IMHS

Hartstikke onbeleefde gang van zaken bij powned, echt walgelijk.

24 dagen geleden
Stef Kings
Stef Kings

PowNews maakt mensen belachelijk

24 dagen geleden
Stef Kings
Stef Kings

@Henri Zwols ja JOH 😁👍

20 dagen geleden
Henri Zwols
Henri Zwols

Joh! 😳

20 dagen geleden
Stef Kings
Stef Kings

Het ligt allemaal anders dan deze Haagse asos denken

24 dagen geleden
Dylanoriginalguy
Dylanoriginalguy

Wat een debiele vent schaap zeggen tegen een meisje dat een interview doet echt belachelijk

24 dagen geleden
quxantipe
quxantipe

Sommigen zijn ook arm, terwijl ze wel werken.

24 dagen geleden
J Fulham
J Fulham

Klopt, maar je moet efficiënt werken. Je kan 50 uur in de week werken als schoonmaker, maar dan verdien je 1800 euro bruto. Het beste is om een goede opleiding af te ronde.

23 dagen geleden
annette kiel
annette kiel

De belasting en in Ned zijn belachelijk. BTW, benzine... alles is belachelijk.

25 dagen geleden
Hans H
Hans H

Dat komt omdat ze 500.000 allochtonen per jaar binnen halen.

25 dagen geleden
Mars 308
Mars 308

Klopt helemaal!

22 dagen geleden
Piraat
Piraat

Aldus de PVV tokkie ga toch heen gek

23 dagen geleden
dxrblue
dxrblue

Wat een strijders de mensen die zeggen mensen moeten gaan werken precies

25 dagen geleden
NeonGen2000
NeonGen2000

De mensen die zeggen dat de rijken meer moeten inleveren. Zijn precies de type mensen die als ze zelf rijk zijn zo gierig zijn als wat. Als je iemand geld gaat afpakken moet je daar een goede reden voor hebben. Alleen omdat iemand rijk is, is geen reden genoeg.

25 dagen geleden
Sgt Pot
Sgt Pot

Die kakker geeft aan liever niet gefilmd te worden.. staat nu op YouTube.. mag dit? Oprechte vraag.

25 dagen geleden
corrado 20vt
corrado 20vt

Powned is veranderd sinds dennis schouten er niet meer werkt.😐

25 dagen geleden
Bami
Bami

Ik zie die powned kap er een deze dagen of maanden nog wel afgetrokke worden

25 dagen geleden
Nova-Roene Zwanenburg
Nova-Roene Zwanenburg

Dikke tomos

25 dagen geleden
DronkenDrenthen
DronkenDrenthen

Even die twee mouwen van dat truitje om zn wat harder aantrekken

25 dagen geleden
Tonko
Tonko

Uitkeringtrekkers moeten gewoon keihard aangepakt worden ze doen niks en maken alleen maar overlast.

25 dagen geleden
M. El Komentario
M. El Komentario

Iedereen in de comments doet graag alsof die "rijk" is en de "arme sloebers" maar harder moeten werken. Dat is precies wat de echte rijken jullie willen laten geloven. Zolang je geen VRIJ besteedbare liquide middelen hebt van boven de miljoen ben je geen miljonair.

25 dagen geleden
Cornelis
Cornelis

De arme is arm omdat hij niet weet hoe hij moet stelen

26 dagen geleden
Daphne
Daphne

Hoe sneeeeu kan je ziiiiijn.

26 dagen geleden
Wuzie De vries
Wuzie De vries

Who cares!

26 dagen geleden
Grolsch drinkert Anders niet
Grolsch drinkert Anders niet

0:43 Wat een wijze man. Waren er nu maar meer mensen zoals deze:)

26 dagen geleden
ProdByThysjuh
ProdByThysjuh

Benoooooordeeeenhouttttty

26 dagen geleden
Vincent Verschuren
Vincent Verschuren

1:53 Als meneer er niet van gediend is om zo op straat aangesproken te worden, kan ie zich beter ook niet op straat begeven tussen het plebs. En noemt hij hier het gewone volk nu schapen? Voortaan alleen nog naar buiten met de auto en bij terugkomst weer direct via de op afstand bedienbare toegangspoort het landgoed op 🤣

26 dagen geleden
kees
kees

Deze man heeft gelijk je bent een irritant schaap en slaaf van der weesie die walgelijke man buhh

26 dagen geleden
Sjaak
Sjaak

Moeten ze van hun luie reet afkomen man man man noemt wel een plaats opb

26 dagen geleden
Joshua Vink
Joshua Vink

die vent die die camera slaat is dat niet erik j? een van alberto’s vrienden?

26 dagen geleden
karl P
karl P

Ik zou der doen joh

26 dagen geleden
voidofFUNUSofficial
voidofFUNUSofficial

Lol @ meneertje schaap. Vast een manager met die mentaliteit. Krijg weinig weerstand.

26 dagen geleden
Jason
Jason

ja en ondertussen zitten ze te klagen vanaf het terras waar ze lekker 2 pakjes per dag weg roken en lekker aan de borrel zitten. Ja zo wordt je wel arm ja. 2x8x7x4 ga maar rekenen. Zie je ze de hele dag zoeken naar oplossingen? nee. Zijn ze aan het orienteren over hoe ze zichzelf kunnen verbeteren? nee. Leggen ze de schuld bij een ander? ja. Niet altijd maar vaak is het altijd de schuld van een ander maar voor niks gaat de zon op.

26 dagen geleden
Maurice Van Es
Maurice Van Es

Pownews snapt weer niet welke rijken het probleem zijn.. te dom.

26 dagen geleden
Revolution
Revolution

De rijkste in Nederland ontwijken de belasting en dat laat de VVD toe dat is het probleem. Belasting kan flink omlaag betaald iedereen

26 dagen geleden
Stephanus
Stephanus

Haagse man duwt camera omlaag nadat een stagiaire hem ongevraagd filmt. Echt mijn hemel... De hoogtijdagen van PowNews met Rutger zijn lang verleden tijd.

27 dagen geleden
Epoxygleu
Epoxygleu

@Maikel Nee hoor, eerste keer is altijd een vraag. Tweede is inderdaad "kom dan jonge!". Wij doen hier niet aan bevelen. Maar eh, kom dan! ✊🤡✊

18 dagen geleden
kemi
kemi

Als je niet gefilmd wil worden blijf je toch lekker binnen

18 dagen geleden
Maikel
Maikel

@Epoxygleu kom dan? Wat bedoel je? Kom dan is toch geen vraag? Kom dan! Zo zou je het moeten uiten.

19 dagen geleden
Epoxygleu
Epoxygleu

@Maikel kom dan?

19 dagen geleden
Maikel
Maikel

@Epoxygleu bestond jij ook maar niet

19 dagen geleden
1104 Productions
1104 Productions

Grappig hoe die vent er mee weg komt als andere groepen zo een verslaggever schaap noemt en de microfoon wegslaat en zegt niet in beeld te willen komen wordt het zwaar uitgemolken en wordt er door de verslaggever geschreeuwd niet aan de microfoon komen en hier is het gelijk we stoppen al we stoppen al en je ziet de meneer niet meer in t item ik weet genoeg PowNed

27 dagen geleden
RSA
RSA

Hoogbataalde publieke sector woont massaal in den haag. Ambtenarij, colleges etc. Niet echt rocket science natuurlijk dit onderzoek

27 dagen geleden
Alex J
Alex J

Den haag hakkuh

27 dagen geleden
blindeer keizer
blindeer keizer

Ja maar stel je werkt in een winkel 45 u p.w hard dan komt je nog steeds uit op 1900 euro bruto . Nog steeds geen vetpot

27 dagen geleden
J Fulham
J Fulham

Ja dat klopt, maar waarom zou je niet willen studeren?

23 dagen geleden
Senna
Senna

Als ze eens beginnen met wat minder belasting geld over te balk te smijten aan nutteloze dingen hoeven we ook minder belasting te betalen

27 dagen geleden
elsie 65
elsie 65

Ook al ben je arm,dan hoef je nog niet zo'n zooitje bij de vuilnisconteners te zetten. Uitkeringen korten en de mensen die werken meer uitbetalen

27 dagen geleden
Binne Reitsma
Binne Reitsma

Den Haag, Is Al lang Kabul, nog 1 Moskee, en Klaar.

23 dagen geleden
Bart De Vries
Bart De Vries

Als de Overheid geen Honderd Miljard onnodig aan een Plandemie had uitgegeven zou het al een stuk beter gaan in Holland!

27 dagen geleden
Tommie Jan verploegen
Tommie Jan verploegen

Ze moet zich links gedragen anders word ze opgedonderd door de omroep

27 dagen geleden
Peter Gillis
Peter Gillis

En wie zegt dat er geen werkende armen zijn? Er word nu net gedaan alsof armoede een keuze is, want bijstand=arm en werken is rijk? Dat zien ze toch zelf wel dat dat niet klopt..

27 dagen geleden
corrado 20vt
corrado 20vt

Hatseflats inderdaad, hier wordt ik nou altijd foxwild van! mensen die al weinig verdienen wordt steeds meer afgepakt.

25 dagen geleden
Sander rednaS
Sander rednaS

Die Haagse kakker wat een eikel

27 dagen geleden
Marcel Dekker
Marcel Dekker

Geld eruit ruilen net als eerder

27 dagen geleden
Simon
Simon

Ja hij slaat ook echt

27 dagen geleden
Wander2001
Wander2001

De rijken betalen genoeg, die hebben daar ook hard voor gewerkt en geleerd. De steenrijken zouden echter wel wat meer winst mogen inleveren.

27 dagen geleden
argh100100
argh100100

@NTVFR. De meeste rijke mensen in Nederland zijn vaak aandeelhouders van (nieuwe) (tech) bedrijven met oud kapitaal. Ze bezitten zelf vaak 0 inhoudelijke kennis. Ik begrijp dat het geld wat die mensen kunnen investeren nuttig is voor nieuwe ontwikkelingen, ik ben gewoon liever wat armer met een eerlijkere verdeling onder mensen (op basis van wat mensen daadwerkelijk bijdragen aan de samenleving).

22 dagen geleden
NTVFR.
NTVFR.

@argh100100 Tech Nederland stroom volledig leeg als de belastingen voor superrijken omhoog gaan. Dat risico moet je niet nemen als de infra hier juist zo ideaal is (inclusief havens en luchthavens). Rijke mensen (zo worden ze geschetst) zijn hier vaker kennis, technologie, en werkgelegenheid dan elders.

22 dagen geleden
argh100100
argh100100

@NTVFR. De angst om kapitaal te verliezen door het vertrek van rijke mensen moet niet bepalen wat een eerlijke verdeling in de samenleving is. De mensen die al veel bezitten zullen relatief alleen maar meer gaan verdienen als je dat niet op tijd aan banden legt. Uiteindelijk klapt het ook als je er niets aan doet, maar dat gaat vaak wat geweldadiger.

22 dagen geleden
NTVFR.
NTVFR.

@Oscar Van Walstijn het infuus van de overheid is alleen in dat geval nadelig voor armen. De middenklasse heeft alleen maar meer te besteden zonder dat die overal voor op de barricade klimt en dreigt te destabiliseren. De steen rijken moet je niet zwaarder belasten als je werkgelegenheid en kennis binnenlands wil houden.

22 dagen geleden
Oscar Van Walstijn
Oscar Van Walstijn

@NTVFR. Met basis inkomen lig je aan t infuus van de overheid. Zoals we uit dit filmpje kunnen concluderen, is er met hard werken niks mis. Slim én hard werken, das de beste combi...

22 dagen geleden
Ayy Lmao
Ayy Lmao

Jezus powned wat een kut item. Slappe vragen ook, gekke kakker heeft ergens wel gelijk,

27 dagen geleden
VinNumber
VinNumber

Eerlijk, beetje verspilde energie om dit te vragen😂

27 dagen geleden
Own The Streets
Own The Streets

Lol

27 dagen geleden
Nekminute
Nekminute

Hogere vermogen hogere belasting

27 dagen geleden
riêng tư
riêng tư

Je bent gezond en arm? Doe er zelf wat aan! Sinterklaas bestaat niet. Je bent rijk? Waarschijnlijk heb je er zelf al wat aan gedaan. Je kunt niet werken? ik hoop dat je een goede uitkering krijg!

27 dagen geleden
H. Y013
H. Y013

Nederland wordt met de dag steeds grotere ghetto. Pfff VVD Dank u wel voor u beleid. Man is zeker van de VVD arrogant type. Dit gaat nog erger worden in de toekomst. Straks de zeepbel economie klapt😳🙄😥

27 dagen geleden
jve89
jve89

Wat een onzin. Nederland is haast communistisch lijkt het soms wel. 90% van het land verdient netto misschien tussen de 1500 en 4500 euro dus waar hebben we het over. Voor echt rijke mensen zijn dat nietszeggende afrondings getalletjes.

27 dagen geleden
Cynderella xox9
Cynderella xox9

Expats misschien meer inleveren..?

27 dagen geleden
stunts_nl
stunts_nl

ik lever helemaal niks in , idioten

27 dagen geleden
IKHOUVANRECHTSETRANEN Jansen123
IKHOUVANRECHTSETRANEN Jansen123

Die kakker is de reden waarom rechts Nederland genadeloos moet worden aangepakt. Die gast is de definitie van entitlement. Hij voelt zich heel wat maar gedraagt zich als een tokkie …

27 dagen geleden
De Generalist 3.0
De Generalist 3.0

Zolang de overheid veel van ons belastinggeld weggeeft aan (zuid)europa mogen dit soort filmpjes wel wegblijven

27 dagen geleden
De Generalist 3.0
De Generalist 3.0

Ik heb een tiguan🤣

27 dagen geleden
A Lehman
A Lehman

Powned = riooljournalisme

27 dagen geleden
One Flew Over the Cuckoo's Nest!⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻
One Flew Over the Cuckoo's Nest!⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻⸻

DAN KIJK JE NIET!

27 dagen geleden
S. Smit
S. Smit

Beleid van de overheid zorgt ervoor dat rijken rijker worden.. De overheid zit in Den Haag, vandaar dat het daar het meest zichtbaar is. En de pandemie heeft alles zichtbaar gemaakt wat al jaren fout zat. Het contrast wordt alleen maar groter.

27 dagen geleden
baby player
baby player

Daar wonen veel vluchtelingen

27 dagen geleden
Adam Pakuszewski
Adam Pakuszewski

Bij 2:01 kun je zien wat rijkdom met je doet: arrogantie pur sang! Geef die vent een trap onder zijn reet! De kosten voor het verblijf in het 🏥 kan hij vervolgens zelf betalen, daar is hij rijk genoeg voor!

27 dagen geleden
Ms10000123
Ms10000123

Dat van die vacatures is onzin. De meeste vragen om ervaring die niet bestaat terwijl kansen voor ontwikkeling nauwelijks er zijn. Ze roepen dat er kansen zijn, maar nooit zijn ze zelf die mensen die die kansen creëren.

27 dagen geleden
D M
D M

Iedereen doet al meer dan genoeg, belasting mag wat mij betreft beetje lager voor iedereen

27 dagen geleden
Mees wijnants
Mees wijnants

Is toch prachtig om te zien dat niemand in Den Haag zit te JANKEN en dat iedereen gewoon zegt dat je harder moet werken

27 dagen geleden
GHG 070
GHG 070

@Xid RK  en zo is het

2 dagen geleden
Jan
Jan

@Xid RK Ik ben dan geen Hagenees, maar deze instelling is zoals die bij elke Nederlander zou moeten zijn.

16 dagen geleden
Xid RK
Xid RK

wij Hagenezen doen niet zo moeilijk. We helpen elkaar en zoals Ome Leo ook zegt: Als je hard kan wrkrne en je doet t niet, dan moet je je muil houwen.

20 dagen geleden

Volgende

Race Highlights | 2021 Dutch Grand Prix

7:09

F1 LIVE: Dutch GP Post-Race Show

41:15

F1 LIVE: Dutch GP Post-Race Show

FORMULA 1

Weergaven 501K

Weer Een MAN Worden!!??.... | JessieMaya

11:14

Bing Nederlands | ⭐ Bing: Beste Afleveringen ⭐ | 20 x Volledige Afleveringen

2:21:19

Отдых Путина в сибирской тайге

1:09

Moet HUGO DE JONGE inpakken & WEGWEZEN?

8:11

Weer Een MAN Worden!!??.... | JessieMaya

11:14

Bing Nederlands | ⭐ Bing: Beste Afleveringen ⭐ | 20 x Volledige Afleveringen

2:21:19

1 DAG VAN HUIS RUILEN MET BIBI! *Experiment*

14:45

Weer Een MAN Worden!!??.... | JessieMaya

11:14

Mijn Editor Verliest Weddenschap

12:31

Mijn Editor Verliest Weddenschap

Joel Beukers

Weergaven 53K

🎬 Monster Nanny 👻 - UNICEF Kinderrechten Filmfestival

7:42

ZE GAAN LEKKER KATTENVOER CHAPPEN IN BRUGKLAS!

16:53